Een game-pc verzinnen: zo doe je dat!

Als je met tieners in huis woont, zal vroeg of laat de vraag naar een pc-gaming-pc ontstaan. Daar kun je als ouder echt niet vanaf blijven. Voor de tieners van vandaag zijn online videogames het equivalent van rondhangen op straat in het verleden. Het hele sociale leven van onze tieners gebeurt online. Dat vergt enige gewenning voor ons ouders van een andere generatie. Zelf had ik veel moeite met het idee dat die spellen zeker ooit voor mijn huis zouden gelden. Geven ze geen aanleiding tot geweld? Zullen mijn jongeren niet die vreemde nerds worden die niet meer weten hoe ze in het echte leven met mensen moeten omgaan? Ik weet zeker dat ik niet de enige mama's en papa's ben met dat soort vragen. Toch zal ik niet de enige moeders en vaders zijn die constateren dat videogames onze jonge mensen voorbereidt op een leven dat volledig gericht is op sociale-mediasites. De omgangsvormen zijn nu anders, de club van goede vrienden is online en ook de spelletjes die ze met elkaar spelen zijn ook verschillend. Je wilt je kind niet zo goed buiten hebben, wat doe je dan? U spreekt net zo goed met uw kind als hij normaal gesproken van plan is zijn eigen videogame-pc in elkaar te zetten om ervoor te zorgen dat hij er samen met zijn vrienden aan kan deelnemen. Zo goed als je meegaat, want dat hoort bij deze tijd. Tijd dus voor deze essentiële aankoop.

Game COMPUTER samenstellen: hoe doe je dat?

Mijn kind wilde zelf een game-pc bouwen. Hij had op dit moment bepaald hoe dat er zeker uit zou zien. Ik wilde hem niet tegenhouden, maar het budget was natuurlijk niet eindeloos. Toch hielp het uiteindelijk om op het begrip van mijn zoon te vertrouwen. Hij was er ongetwijfeld al vele maanden diep in ondergedompeld. Het bestedingsplan was mijn limiet en daarbinnen mocht hij zijn videogame-pc samenstellen. Als een algehele niet-professionele, vroeg ik hem waar hij op lette bij het kopen. Mijn jongen beschreef dat het uiterst cruciaal is dat je weet welke games je het meest waarschijnlijk gaat spelen en ook precies wat je nodig hebt. Hij wilde extra schijfruimte en een groter werkgeheugen dan gebruikelijk. Toch zijn er nog tal van andere opties waar je uit kunt kiezen, zoals een grafische kaart en ook een effectieve cpu. Niet dat ik begrijp wat dit allemaal inhoudt, maar mijn zoon besprak het naadloos.

gewoon spelen

Met mijn budget en zijn begrip begonnen we online te zoeken en dus creëerde mijn jongen zijn ideale gameCOMPUTER. Hij kan zich momenteel weer online bij zijn vrienden voegen. Maar ik stuur hem ook af en toe. Sociaal zijn op de computer is leuk en ook van vitaal belang, maar dat geldt ook voor trainen en ook om mensen tevreden te stellen. Zo komen beide generaties weer samen!

Geef een reactie
You May Also Like