Over de auteur

Wie ben ik?

Mijn naam is Petra Aarts, ik ben 49 jaar oud en woonachtig in Waddinxveen. Ik heb zelf vier kinderen, twee jongens (inmiddels bijna mannen) en twee meisjes van 10 én 12 jaar. Ervaring met het inrichten van kinderkamers is dus viervoudig aanwezig bij mij.

Wat doe ik?

Ik ben zelf een schilder, en ik maak al meer dan 25 jaar lang met heel veel plezier verschillende soorten schilderijen voor commerciële en niet-commerciële doeleinden. Een van mijn passies binnen schilderen zijn muurschilderingen, en via muurschilderingen ben ik in aanraking gekomen met muurdecoraties. Hier ben ik destijds zo enthousiast over geworden dat ik naast de vele muurschilderingen die ik heb gemaakt ook ben begonnen met het verder aankleden van een muur.

Waarom deze blog?

Het resultaat hiervan is tanteted.nl, een blog dat zich richt op muurdecoraties gericht op kinderen. Waarom precies muurdecoraties voor kinderen? Simpelweg omdat ik het veel leuker vind! Het heeft meer leven, het heeft geen grenzen én het is kleurrijk. Vooral dit laatste is iets waar ik graag mee werk: kleuren en vrolijkheid!

Dankwoordje

Deze blog zou niet tot stand gekomen zijn zonder de hulp van Maarten Schaars. Ik ben hem bijzonder dankbaar voor het designen en online plaatsen van mijn eigen webstekje!