De mooiste posters voor de meisjeskamer

In een eerder artikel hadden wij al de leukste posters uitgelicht die je kan gebruiken voor het inrichten van een jongenskamer. Natuurlijk willen wij de dames niet achterlaten of tekort doen, vandaar dat wij ook een artikel uitlichten voor de beste posters voor meisjeskamers. Voor dit artikel worden wederom twee categorieën gebruikt: kleurrijk én fan-posters.

Kleurrijke meisjesposters

1

Roze én ijs, dit zijn natuurlijk twee dingen waar jonge dametjes graag voor in de rij staan. Deze poster combineert beide, en het eindresultaat is een vrolijk roze twister-ijsje. De minimalistische tekenstijl zorgt ervoor dat deze poster al gauw op elke kamer past.

2

Het alfabet leren is nog nooit zo plezierig geweest. Elke letter heeft een andere kleur, en overlappen bijzonder goed met elkaar. De poster is wel druk, dus het is te adviseren om deze in een kamer op te hangen die niet al te vol staat. Zo voorkom je dat de kamer overbeladen wordt.

3

Deze schattige poster, met rustige kleurencombinaties, is ideaal voor de jonge dierenliefhebster! Deze poster is afkomstig van het hippe Zweedse kindermerk OMM Design.

Fan-posters

4

Het mega succes dat Frozen heeft is niet alleen bij films gebleven. Aankleedbare poppen, broodtrommels, bekers maar ook bijvoorbeeld deze poster over Frozen zijn bijna overal te verkrijgen. Elsa & Anna hebben de hoofdrol in deze poster (net als in de film).

5

Fans van high school musical opgelet! Krijg je geen genoeg van de high school musical films, en heb je ze al meer dan 10 keer gezien? Dan is deze poster perfect voor jouw meidenkamer.

6

De vijf meiden van de Winx Club zijn bekend van Nickelodeon en boeken enorm veel succes onder de Nederlandse meiden. Erg neutraal is deze poster niet, met felle roze kleuren is het belangrijk om zo’n poster op een wat neutralere achtergrond te hangen, zoals bijvoorbeeld een witte muur. Dit zorgt ervoor dat de poster beter naar voren komt, zonder de rest van de kamer daarmee te verstoren!

Laat een reactie achter