De mooiste posters voor de jongenskamer!

Een keuze maken om een geschikte posters aan de muur van een jongenskamer te hangen is niet eenvoudig. Door het brede aanbod van online webshops, en de relatief goedkope prijs voor een poster als muurdecoratie is er simpelweg teveel keuze. Daarom bieden wij deze handige gids aan, met leuke aanraders voor ieder type kamer. In dit artikel worden er drie poster in twee verschillende categorieën uitgelicht: stoer én kleurrijk.

Stoere jongensposters

130

De Italiaanse loodgieter bekend van de vele Nintendo-games is een leuke toevoeging voor elke stoere jongenskamer. Het spelen van games is tegenwoordig aanwezig in elke opvoeding, dus Mario is voor de kinderen nu wat posters van Top Gun toen voor ons ouders waren.

 

2

Voor de muzikale kids onder ons is er deze coole poster. Hij is simpel en een beetje donker, maar dat is juist wat deze poster zo stoer maakt. De gitaar naast deze poster hangen, of er onder, is natuurlijk een absolute aanrader.

3

De droom van bijna elke jongen: als astronaut het heelal verkennen. Deze poster speelt daar goed op in met een bijzondere tekenstijl waardoor het bijna op een cartoon lijkt.

Kleurrijke posters

4

Deze set van vier verschillende posters valt natuurlijk direct op, vooral de welbefaamde t-rex in de eerste blauwe poster. Het leuke aan deze set is dat je natuurlijk helemaal zelf kan bepalen hoe je ze wilt ophangen. De vier posters in een vierkant plaatsen is slechts een van de vele voorbeelden wat je hiermee kan doen.

5

Wiskunde slimmeriken, opletten! De poster van Pi is een creatieve weergave van het symbool, met een cirkel eromheen die tot en met het 37ste cijfer achter de komma gaan. Leuk om te oefenen, een voor de kids met een wiskunde-knobbel.

6

Natuurlijk willen we de sportieve kinderen niet te kort doen, daarom is de laatste poster toegewijd aan de grootste sport ter wereld: voetbal! Deze poster leent duidelijk zijn stijl van de zeer bekende Marilyn Monroe portretten, maar in plaats van haar gezicht wordt er dit keer een voetbal gebruikt.

2 Reacties on De mooiste posters voor de jongenskamer!

 1. Nina90
  oktober 25, 2015 at 3:34 pm (2 jaar ago)

  Ha! wij hebben die voetbal poster toevallig voor m’n beide jongens op de kamer hangen

  Beantwoorden
 2. tted
  oktober 27, 2015 at 12:17 pm (2 jaar ago)

  Hi Nina, wat fijn om te lezen :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter