Vier muurdecoraties waar je mond van openvalt

Inspiratie op doen voor muurdecoraties is altijd een bijzonder leuk klusje om te doen. Zo kom je zo nu en dan op Pinterest wel eens de gekste dingen tegen. Dit artikel is een compilatie van deze bevindingen, muurdecoraties waar je U tegen zegt!

#1: Een complete horde wolven op de muur

Deze muurschildering is indrukwekkend in zowel de grootte als in detail. De artiest die dit gemaakt heeft, gebruikt de muur op een indrukwekkende manier. Het witte van de muur wordt namelijk gebruikt om een deel van de vacht, ogen, en oren in te vullen. Pas als je kijkt naar het bed (eerder een palet met een matras erop) zie je pas hoe groot de muurschildering is. Misschien te extreem voor een kinderkamer, maar het is een unieke exemplaar. De echt stoere kids zouden zo’n toffe schildering zeker waarderen!

102515_1253_Viermuurdec1.jpg

#2: De wereld op een creatieve manier

Het is aan te raden om even op de afbeelding te klikken zodat je het poster in groot formaat kan zien. Topografie is niet meer nodig als deze poster in de kinderkamer hangt: de hele wereld is op een creatieve manier geïllustreerd in deze poster. Elk deel van de wereld heeft unieke kenmerkende elementen, zoals bijvoorbeeld de bevers in canada, de kangoeroe in Australië tot en met de Russische matroesjkas (poppetjes).

102515_1253_Viermuurdec2.jpg

#3: Een kano als boekenkast

De creativiteitsprijs gaat zeker weten naar de onderstaande afbeelding. Was jij altijd al op zoek naar een kastje om je schoolboeken in te leggen? Twijfel dan niet langer, en koop een kano!

102515_1253_Viermuurdec3.jpg

#4: De toekomstige duiker

Onder de zee leven is nog nooit zo eenvoudig geweest met deze muurschilderingen. Vrolijke kwallen, kreeftjes, vissen brengen de normale muur tot leven! Het detail is humoristisch, zoals bijvoorbeeld het anker met de ketting of de vis die twijfelt om in het aas te bijten. Zoals de afbeelding hierboven al weergeeft, komen dit soort muurschilderingen het meest tot zijn recht met een witte achtergrond. Geef dus eerst even die muur een laagje witte verf nog voordat je zulke muurschilderingen toe past!

4

Laat een reactie achter